VERGİ KAYITLARIN KONTROLÜ

11.09.2017

2017 yılı Ekim-Kasım aylarında yapılacak Oda Borsa Organ seçimleri ile ilgili 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Kanunu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İle Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik gereği; seçmen listesinde yer alabilmek için vergi mükellefiyeti kaydı olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimiz Vergi kayıtlarını, Ticaret Sicil veya Esnaf Sicil kayıtlarını, Şirket Yetkililerine Ait İmza Sirkülerini ve T.C Kimlik numaralarını 11.09.2017-18.09.2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar hafta içi 08:00-17:00 saatleri arasında Borsa Tescil Sicil Bölümüne  gelerek kontrol etmelidirler. Bilgiler ile ilgili Borsa kayıtlarına itirazı olan üyelerimizin; itiraz ettikleri konuları ispatlayarak, Borsa Tescil Sicil Bölümüne yazılı olarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

Bu süre içerisinde, Borsa Tescil Sicil Bölümüne  müracaat ederek Vergi kayıtları, Ticaret Sicil veya Esnaf Sicil kayıtları, Şirket Yetkililerine Ait İmza Sirküleri ve T.C. Kimlik numaraları ile ilgili Borsa kayıtlarını incelemeyen, varsa hatalarını düzelttirmeyen üyelerimiz; BORSA KAYITLARININ DOĞRULUĞUNU kabul etmiş sayılacaklardır.

ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

UŞAK TİCARET BORSASI BAŞKANLIĞI