TİCARET BORSASINDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

19.09.2013

TİCARET BORSASINDAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE YARDIMI

Uşak Ticaret Borsası, 2013–2014 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile ihtiyaç sahibi öğrencilere 600 adet kırtasiye paketi dağıttı.

Uşak Ticaret Borsası ve TOBB (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) işbirliği ile her yıl gerçekleşen kırtasiye yardımı, bu yılda 2013-2014 eğitim öğretim yılının başlaması ile dağıtımı gerçekleşti.

EĞİTİME DESTEK VERDİK

Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer,  ilimizde bulunan İlk ve Ortaöğretim de okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için  Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaptık. İlçelerde dağıtımı Meclis üyelerimizin destekleri ile gerçekleştiriyoruz dedi. İhtiyaç sahibi öğrencilere, eğitim hayatlarına katkı sağlamak istediklerini ifade eden Sezer, “Bir dönem boyunca ilk ve orta öğretimde okuyan bir öğrencinin ihtiyacı olan defter, kalem, boya takımları ve çanta olarak bir takım hazırlattık. Öğrencinin sadece derslerine odaklanmasını istiyoruz. Çocuklarımızın eğitimi bizler için çok önemli. Kaliteli bir eğitim almak her çocuğumuzun hakkı. Bunun için Uşak Ticaret Borsası olarak bizler Birliğimizin de katkıları ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimize destek olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Bulut’a bizimle işbirliği yaptığı ve destekleri için Yönetim Kurulum adına çok teşekkür ederim. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

EĞİTİME KATKILARI İÇİN BORSAYA MİNETTARIZ

Eğitime yapılan katkının ülkenin geleceğini yapılmış saydıklarını dile getiren Milli Eğitim Müdürümü Ömer Bulut, “Uşak Ticaret Borsasının ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için hazırlamış oldukları çanta ve kırtasiye seti için bizlerle işbirliği yaptıkları için kendilerine çok teşekkür ederiz. Duyarlı davranışları bizleri fazlası ile memnun etti” dedi.