UŞAK TİCARET BORSASIN DAN BAŞKAN CAHAN’A ZİYARET

24.04.2014

UŞAK TİCARET BORSASIN DAN BAŞKAN CAHAN’A ZİYARET

Uşak Ticaret Borsası  Yönetimi ve Meclisi,  Belediye Başkanı Nurullah Cahan’ı makamında ziyaret etti.Ziyarete UTB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer, Meclis Başkanı Muhterem Balta ve Meclis üyeleri katıldı.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Uşak Ticaret Borsasının aktif ve olumlu projelerini takip ediyorum. Bu konuda Uşağa çok olumlu katkıları olacağından şüphem yok. Başkanım Mustafa Sezer’in enerjisi, yaratıcı fikirleri ile Borsa çok kısa sürede Büyük farklar yaratacaktır. Uşak ta modern ve ihtiyaçlara cevap veren bir Hayvan Pazarı için birlikte işbirliği içersinde olacağız dedi.

Belediye Başkanı Nurullah Cahan, " Uşak’ta çok katılımlı bir yönetim tarzı yürüteceğiz. Bu nedenle meslek gruplarını ve sanayicileri de çok önemsiyoruz. Belediyecilik sadece kentin fiziki gelişimine katkı sağlamak değildir. Kent yararına ne varsa belediye içinde olmalıdır. Bu bağlamda sanayicilerimiz ve ekonomiye katkı veren herkes ile sürekli görüşme halinde olacağız. Uşak Ticaret Borsası ilimiz için çok önemli bir sivil toplum örgütüdür.İnanıyorum ki bu birliktelik ve işbirliği ilimizin menfaatlerine en üst seviyede fayda sağlayacaktır” dedi

Uşak Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Sezer ‘’Başkanımızın bizler hakkındaki olumlu görüşleri ve işbirliği fazlası ile memnun etti. Uşak için birlikte bir güç olmak ve bu gücün bir kolu olmak bizleri onurlandırır. Başkanımız Cahan’a bizleri kabul ettiği için çok teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz’’ dedi.