1 MAYIS UMUTLA VE HUZURLA KUTLU OLSUN.

30.04.2014

Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa SEZER, Uşak Ticaret Borsası olarak tüm emekçilerimizin bayramını kutluyoruz.   Zor dönemlerde her zaman birlik ve beraberlik kurabilen halkımız, 1 Mayısın birlik ve beraberlik içersinde geçmesini, çalışkan ve üreten  emekçimize, halkımıza huzur ve umut getirsin, bayram coşkusu içersinde kutlamalar yaşansın tüm Türkiye de.
Bir ülkenin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük paya sahip olan çalışanların sağduyulu olmalarını güçlü ekonomi,  güzel yarınlar için 1 Mayısı anlamına yakışır kutlaması temennimiz.

Geçmişten ders çıkararak,  acıların yaşanmaması na fırsat vermeden  geleceğe umutla ve güvenle bakabilmektir. Gelecek nesillere 1 Mayısı acı ve keder olarak değil. Barış, huzur ve bayram olduğunu gösterebilmeliyiz.
Kavga ve acılar eksikleri yok etmeyecek, ekonomiye can vermeyecektir.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü Toplumsal kesimlerin dayanışması içersinde, güvenle ve huzurla, tüm çalışanların çoşku ile bayram havasında kutlamasını temenni ediyoruz’’ dedi.